Çerkezköy Bakış- Çocukları kültür ve sanatsal faaliyetlere yönlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi, şimdi de Çocuk Korosu kuruyor.

ÇALIŞMALAR ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YAPILACAK

İlçe sınırları içinde ikamet eden çocuklar için daha önce birçok kültürel ve sanatsal kurslar açıldığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çocuklarımızın öz kültürünü benimsemesi için oluşturulacak koroya başvurular 14 Eylül Salı günü itibari ile başlayacak. 9 - 14 yaş arası müziğe ilgi duyan çocukların katılabileceği Çocuk Korosu, çalışmalarını Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirecek” dedi.

SON BAŞVURU TARİHİ 24 EYLÜL CUMA

Çocuk Korosu’na katılmak isteyen çocukların Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat edebileceklerini kaydeden Başkan Vahap Akay, “Koroya katılmak isteyen çocuklar, aileleriyle birlikte HES kodu ve kimlik fotokopileriyle başvurabilirler. 2020 – 2021 döneminde Çocuk Koromuza katılıp, yeniden kayıt yaptırmak isteyen çocuklarımız, geçen yıl kurs sonunda kendilerine verilen sertifikaların fotokopilerini de başvuru esasında getirmeliler” diye konuştu.

AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI SANATA YÖNLENDİRMEK

Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar kültür ve sanat alanlarında birçok çalışmaya imza attıklarını kaydeden Başkan Akay, “Amacımız, çocuklarımızı küçük yaşlarda müzik ve sanatla buluşturarak, onların sosyal hayatlarına katkı sağlamaktır. Kültür – sanat bilincini ve müzik disiplinini küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza aşılamak ve onların kaliteli vakit geçirmelerine katkı sunmak en büyük arzumuzdur. Bu doğrultuda oluşturacağımız Çocuk Koromuza, sanata yatkın bütün çocuklarımızı davet ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilisim