Çerkezköy Bakış- 2016 yılında İstanbul Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Avukat Can İmren, 1 yıllık staj döneminin ardından çalışma hayatına başladı. İstanbul’da 4 yıllık bir çalışma hayatından sonra Çerkezköy’de avukatlık bürosu açtı.
Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak üzerinde bulunan avukatlık bürosunun açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Avukat Can İmren’in ailesi ve davetliler katıldı. Açılışta ilk olarak kurdele kesimi gerçekleşti. Başkan Akay, hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti. Daha sonra Avukat Can İmren davetlilerle tek tek ilgilendi.  


Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Avukat Can İmren, “Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’ni bitirdim. 2016 yılında İstanbul Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldum ve İstanbul’da 1 yıl staj yaptım. Daha sonra İstanbul’da 4 yıllık bir çalışma hayatım oldu. Oradaki çalışma hayatımdan edindiğim bilgilerle şu an Çerkezköy’e gelmiş bulunmaktayım. Yeni bir başlangıç umarım hepimize hayırlı olur.” ifadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilisim