Çerkezköy Bakış- Fabrikalardan dolayı yoğun göç alan ve nüfusu her gün artan Çerkezköy’e, yeni yatırımlarda gelmeye devam ediyor. 
Dünya mutfağının yer aldığı HK Bistro Cafe’nin açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Alperen Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, belediye meclis üyeleri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kesilen açılış kurdelesinin ardından konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, “Hasan Koç uzun yıllardır ilçemize hem spor konusunda hem de eğlence sektöründe hizmet etmektedir. Bu işin altından başarılı bir şekilde kalkacağına inancımız tam. İşletmenin ilçemize, Tekirdağ’a hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Hasan Koç ise, HK Bistro Cafe’de Dünya mutfağından çeşitler olacak. Mekanımızda DJ eşliğinde müzikler de verilecek. İşletmemizin hayırlı olasını diliyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim