Çerkezköy Bakış - İndirim anlaşması protokolü imza töreninde Trakya Dent Genel Müdürü Yaşar Pala, Trakya Dent Kurumsal Temsilcisi Gül Pala, Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü Demet Kurucu ve Çözüm Akdemi Okul Müdürü Hüseyin Çakıroğlu hazır bulundu.
İndirim protokolünde konuşan TrakyaDent Genel Müdürü Yaşar Pala, “TrakyaDent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Bu nedenle Çözüm Eğitim Kurumlarında eğitim öğrenim gören çocuklarımıza yapılan bu indirim anlaşması protokolü ile daha uygun şekilde ağız ve diş sağlığı hizmeti vereceğiz TrakyaDent olarak her yaştaki insanımızın ağız ve diş sağlığını önemsiyoruz bu nedenle ağız ve diş sağlığı bakımında her yaştaki insanımızın sağlıklı olması için çalışıyoruz” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞINA ÖNEM VERİYORUZ”

Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü Demet Kurucu da, “Bizler eğitimci olarak çocuklarımızın iyi eğitim almalarında gösterdiğimiz titiz çalışmanın yanı sıra onların ağız ve diş sağlığına da çok önem veriyoruz. Çocuklar bizlerin geleceği. Onlar ne kadar sağlıklı birer birey olursa hem aileler hem de ülkemize sağlıklı bireyler kazandırmış olacağız” dedi.

İMZALAR ATILDI

İndirim anlaşması Çözüm Eğitim Kurumları Genel Müdürü Demet Kurucu ve TrakyaDent Kurumsal Temsilcisi Gül Pala tarafından imza altına alındı.
 

Editör: TE Bilisim