Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi kültür ve sanat faaliyetlerine devam ediyor. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında şair, gazeteci yazar Sunay Akın, Atatürk Kültür Merkezi’nde Çerkezköylülerle buluşacak.
10 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de başlayacak olan etkinlikte Sunay Akın, “Atatürk’ün İzinde, Cumhuriyet Yolunda” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.


HES KODU VE PCR TESTİ SORGULAMASI YAPILACAK
 

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen ve katılımın kontenjanla sınırlı olduğu programa katılmak isteyenler, biletlerini etkinlikten 2 saat önce Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden temin edebilecek. Sunay Akın’ın söyleşisini izlemek isteyen vatandaşlar için salon girişinde HES kodu ve PCR Testi sorgulaması yapılacak olup, etkinlik katılımı 10 yaş ve üzeri ile sınırlı olacak.

BİLETLER ÜCRETSİZ
 

Ünlü şair, gazeteci yazar Sunay Akın’ın “Atatürk’ün İzinde, Cumhuriyet Yolunda” konulu söyleşisine katılımın ücretsiz olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle anacağımız etkinliğe tüm Çerkezköylüler davetlidir” dedi.

Editör: TE Bilisim