Çerkezköy Bakış - Develi’den Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve eylül ayında göreve başlayan Kaymakam Murat Duru, ani ziyaretlerle kamu kurum ve kuruluşlarını denetliyor. Bu denetimlerin biri da randevu sorunu ile gündeme gelen Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi oldu.
Kaymakam Duru, hastaneyi ziyaret etti ve burada bekleyen hastalarla ve personelle görüştü. Kaymakam Duru, Başhekim Dt. Nihal Küçükyazıcı’dan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

“BAŞHEKİMİMİZİ VE PERSONELİMİZİ UYARDIK”

Ziyaret ve denetimle ilgili açıklama yapan Kaymakam Duru, “Çerkezköy’ümüzde müstakilen hizmet veren diş hastanemizi ansızın hem ziyaret ettik hem de denetledik. Ziyaret ve denetim esnasında hastanemizin hizmetleri ile ilgili hem vatandaşlarımızdan hem de hastane başhekimi ve diğer personellerimizden bilgi aldık. Son derece mükemmel yapılmış ve donatılmış hastanemizin kaliteli hizmetleri ile ilgili vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyet için hastane yönetici ve personelimize çok teşekkür ettik. Vatandaşlarımızın az da olsa hizmetler ile ilgili yaptığı eleştirileri de dinledik. Hastanemizde insanımıza eksiksiz hizmetlerin sunumu için de başhekimimizi ve personelimizi uyardık. Çerkezköy’ümüzde vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarımızı böyle ansızın hem ziyaret edeceğiz hem de denetleyeceğiz. Bu vesile ile hem personelimizin moral ve motivasyonunun artıracağız hem de öğretici bir şekilde eksiklikleri gidermeye çalışacağız inşallah.” dedi.

Editör: TE Bilisim