Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 2018 yılında yapılan başkanlık seçiminde aday olan Erkan Zümbül, gelen talep üzerine 2022 yılında yapılması planlanan oda başkanlığı seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Erkan Zümbül, Çerkezköy Bakış Gazetesi’ni ziyaret etti. Zümbül, gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fırat Keskinkılıç ve Okur Temsilcisi Bayram Ali Köse ile görüştü.

“ESNAFIMIZ DEĞİŞİM İSTİYOR”

Esnafın talebi üzerine aday olduğunu söyleyen Erkan Zümbül, “Daha önce girdiğim Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçiminde esnafın yoğun isteği üzerine tekrar aday olmaya karar verdim. Biz esnafa hizmet etmek için bu yola baş koymuş bulunuyoruz. Esnafımızın dilinden anlıyoruz ve ne istediğinin farkındayız. Esnafımız değişim istiyor. Bunu her gün dillendiriyor. Genç ve dinamik kadrolarla esnafımızın hizmetine talibiz. Yaklaşık 4 bin 500 üyeyi odasına sahip çıkmaya davet ediyorum. Seçime katılan 500 kişi ile seçim olmaz.” dedi. 
Keskinkılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına aday olan herkese çıktıkları yolda başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim