Çerkezköy Bakış - Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen, Türkiye’nin dört bir yanından yerel yönetimlerle gençleri bir araya getiren ve “Tam Bana Göre Festival” sloganıyla düzenlenen etkinlik devam ediyor. Gençlerin ilgisini çekecek birçok etkinliğin yer aldığı festivalde Kapaklı Belediyesi, gençlik ve spor hizmetlerini gençlere ve katılımcılara tanıtırken, vatandaşlara HES kodlu anahtarlıkları hediye ediyor.

“SPOR KENTİ KAPAKLI” TANITILIYOR

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının nüfusu 100 binin üzerindeki 145 büyükşehir, il ve ilçe belediyenin katılımıyla düzenlediği “Tam Bana Göre Festival” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 16 Kasım tarihinde açıldı. 21 Kasım’a kadar sürecek festivalde “Spor Kenti Kapaklı” sloganıyla gençlik ve sportif hizmetlerini vatandaşlara tanıtan ve HES Kodlu anahtarlıkları hediye eden Kapaklı Belediyesi standı büyük ilgiyle karşılandı.

“TÜM MİSAFİRLERİMİZİ STANDIMIZA BEKLİYORUZ”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Değişen ve gelişen Kapaklımızı her platformda tanıtmaya, kentimizin adını duyurmaya devam ediyoruz. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığından gelen davet üzerine Kapaklı Belediyesi olarak bizler de festivalde yerimizi aldık. Son 2,5 yıllık süreçte “Spor Kenti Kapaklı” sloganıyla hayata geçirdiğimiz gençlik ve spor hizmetlerimizi Ankaralı hemşehrilerimize ve ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımıza tanıtıyoruz. Tüm misafirlerimizi standımıza bekliyoruz.” dedi.

AYAK TENİSİ TAKIMI YARI FİNALDE

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü festival kapsamında Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen Ayak Tenisi turnuvasına katılım gösterdi. 8 belediye takımın katıldığı turnuvada ilk maçında Pamukkale Belediyesi ile karşılaşan Kapaklı Belediyesi ikinci maçında Adapazarı Belediyesi ile karşılaştı ve maçı 2-0 kazandı. Yarı finale kalan Kapaklı Belediyesi ayak tenisi takımı üçüncülük dördüncülük mücadelesine çıkacak.

HES KODU ANAHTARLIK ANKARA'DA DA BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANDI

Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından pandemi sürecinde hayatımızın bir parçası olan ve vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla hayata geçirilen HES Kodlu anahtarlık uygulaması Tam Bana Göre Festival katılımcıları tarafından da büyük ilgi gördü. İlk defa böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını belirten vatandaşlar, Kapaklı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilisim