Gülerçin Koleji ile Sofya Zohari Kruska okulu arasından ikincisi düzenlenen ‘Öğrenci Değişim’ programı çerçevesinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı Bulgar öğrenciler ziyaret etti.  Öğrencilerle yakından ilgilenen Vahap Akay minik öğrencilerle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Çerkezköy Bakış -
Öğrenci Değişim programı kapsamında Çerkezköy’ü Bulgaristanlı öğrenciler ziyaret etti.



ZİYARET ETTİLER

Dün saat 11:00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı Gülerçin Koleji Öğrencileri ve Öğrenci Değişim Programı kapsamında Bulgaristan’dan İlçemize gelen öğrenciler ziyaret etti.

“ÇERKEZKÖY’E BAYILDIK”

Sofya Zohari Kruska Okulu öğretmenlerinden Rina Avramo, ziyaretlerini kabul ettiği için Başkan Vahap Akay’a teşekkür ederek, “Yaptığınız görevden dolayı sizi tebrik ediyorum. İki okul arasında yapılan bu programdan dolayı da ayrıca mutluyuz, Çerkezköy’e gelip burayı gezme fırsatımız oldu. Öğrencilerimizin el işi yaptığı hediyeyi de size takdim etmek istiyoruz.” dedi.



“ÇOK MUTLU OLDUK”

Başkan Vahap Akay’da ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Gülerçin Kolejimize de bu program için teşekkür ediyoruz. 23 Nisan’da bir araya yeniden geleceğiz ve 25 Nisanda ki şenliğimize de davet ediyorum hepinizi.” diye konuştu.

FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Bulgar heyet hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Editör: TE Bilisim