Çerkezköy Bakış-  Yaklaşık 1 aylık Çerkezköy’e gelen İsa Bertan, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’nun yanında kaymakam adaylığı stajına başladı. Bertan, Cuma günü stajını tamamlayarak ilçeden ayrıldı. 

“ZİYADESİYLE MUTLU OLDUM”

Bu süreçte bir evladı gibi davrandığı Bertan’a mesleki tecrübelerini aktaran Kaymakam Duru, “Kaymakam adayı İsa Bertan kardeşim yanımızda bir aylık refiklik stajını tamamladı ve onu hayırlısı ile yolcu ettik. İsa kardeşime staj sürecinde ileride kendisine ışık olacak mesleğimizle ilgili tecrübelerimizi, usullerimizi ve uygulamalarımızı en ince ayrıntısına kadar anlattık. Anlattığımız ve gösterdiğimiz her konuyu da Kaymakam adayımızın en güzel şekilde öğrendiğini ve kavradığını müşade ettik. Al yıldızlı al bayrağımızın temsil ettiği kutsal değerlere aşk düzeyinde bağlı olan kardeşimi tanımaktan ve onun gibi güzel bir insanın meslektaşım olmasından ziyadesiyle mutlu oldum. Kendisini yetiştiren, vatan ve milletin emrine veren annesinden ve babasından Allah razı olsun. Mesleğimiz adına bizlerden tam not alan İsa kardeşimin Müslüman Necip Büyük Türk Milletine hizmet yolunda sonsuzluğun sahibi yolunun ve bahtını açık eylesin inşallah.”dedi.

“DEĞERLİ AĞABEYİMLE GEÇİRDİĞİM HER AN YOLUMA IŞIK TUTACAKTIR”

Kaymakam adaylığı stajını başarıyla tamamlayan İsa Bertan ise, “Trakya bölgesinin güzide ilçesi Çerkezköy'de 2. Refiklik stajımı bitirdim. Stajım süresince ilgi ve alakalarını eksik etmeyen değerli meslek büyüğüm ağabeyim Çerkezköy Kaymakamı Sn. Murat Duru'ya sonsuz saygı ve şükranlarımı sunarım. Bu süreçte halkla iç içe olan ve kalbe dokunan yönetim  anlayışını, tüm bilgi ve tecrübelerini bana aktaran saygıdeğer meslek büyüğümle geçirmiş olduğum her anın kıymetini bir ömür saklayacağım. Değerli ağabeyimle geçirdiğim her an yoluma ışık tutacaktır.

Editör: TE Bilisim