Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Engelsiz Hizmet Aracının Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verdiğini bildirdi.
Akay, “Bu hizmetten faydalanmak isteyen engelli vatandaşlarımız, 444 88 59 numaralı telefondan Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi ile irtibata geçerek talep oluşturuyorlar. Vatandaşlarımızın talebi ilgili müdürlüğe iletildikten sonra, kendilerine geri dönüş yapılarak randevu oluşturuluyor ve bu hizmetten faydalanmaları sağlanıyor” ifadelerini kullandı.

“ENGELSİZ HİZMET ARACI İLE İŞE, OKULA VE HASTANEYE GÖTÜRÜYORUZ”

Engelsiz Hizmet Aracı ile talepte bulunan vatandaşlarımızın genellikle iş, hastane, okul ve rehabilitasyon merkezlerine götürüldüğünü sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşımız istediği yere götürülüp, programı bittikten sonra da tekrar geri getiriliyor. Bu hizmet ile engelli vatandaşlarımızın hayatın içerisinde daha fazla yer almasına da zemin hazırlamış oluyoruz. Engelsiz mutlu bir Çerkezköy için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

“HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRARAK ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Engelli vatandaşların toplumsal hayata tam katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi için Çerkezköy Belediyesi’nin çok ciddi gayret ve çabalarının olduğunu belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak bu tür sosyal belediyecilik çalışmalarını, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da hizmet kalitesini arttırarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim