Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün (TESKİ) kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarını yenilediği Rüya, Sever, Akbank Sokaklar ile Atatürk Caddesi’nin Altıyol Kavşağı ile Cumhuriyet Meydanı arasında kalan kısımda iki tabaka sıcak asfalt serim çalışması tamamlandı.

ALTIYOL KAVŞAĞI İLE CUMHURİYET MEYDANI ARASI ASFALTLANDI

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Rüya, Sever, Akbank Sokaklar ile Atatürk Caddesi’nin Altıyol Kavşağı ile Cumhuriyet Meydanı arasında kalan kısımda iki tabaka sıcak asfalt serim çalışmasının tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Cumartesi günü başlayan ve Pazartesi günü tamamlanan iki tabaka sıcak asfalt serim çalışmaları kapsamında toplam 4 bin 500 metrekarelik yol ağımızı sıcak asfalt ile kapladık” dedi.

AŞINMA TABAKASI ATILACAK

Bahar aylarında iki tabaka sıcak asfalt seriminin yapıldığı alana yaza doğru aşınma tabakası da serileceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projemiz tüm hızı ile devam ediyor. Altyapı çalışmalarında Atatürk Caddesi’nde az bir kısım kaldı. Üstyapı çalışmalarımız ise Cumhuriyet Meydanı ve Altıyol Kavşağı arasındaki alanda tamamlanmak üzere. Bu alandaki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Cumhuriyet Meydanı ile İnan Sokak arasında kalan kısımda üst yapı çalışmalarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim