2.Amatör Küme A Grubu ile B Grubu’nda sezon hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. C Grubu ile D Grubu’nda ise lige 10.hafta müsabakaları ile devam edilecek. Temsilcilerimizin mücadele verdiği D Grubu ile C Grubu’ndaki zirve yarışı büyük bir çekişmeye sahne oluyor.

Çerkezköy Bakış -
2.Amatör Küme’de sezonun tamamlanmasına kısa bir süre kaldı.

A GRUBU’NDA MÜREFTE LİDER


2.Amatör Küme A Grubu’nda Mürefrespor, Süleymanpaşa Yıldız Gençlikspor, Tepedeğirmenlerispor, Yavuzspor, Eriklice Zeytinspor ile Sağlamtaşspor mücadele veriyor. Geride kalan 8 haftada Müreftespor 25 puanla ilk sırada yer alırken Süleymanpaşa Yıldız Gençlikspor 16 puanla ikinci, Tepedeğirmenlerispor 11 puanla üçüncü, Eriklice Zeytinspor 8 puan ve averajla beşinci, Yavuzspor 8 puanla beşnci, Sağlamtaşspor 2 puanla son sırada yer alıyor.



SON HAFTA MAÇLARI OYNANACAK


A Grubu’nda sezon hafta sonu oynanacak son hafta karşılaşmalarının ardından tamamlanacak. Ligin son haftasında Eriklice Zeytinspor Şarköy Sahası’nda oynanacak karşılaşmada Tepedeğirmenlerispor ile karşı karşıya gelecek. Lider Müreftespor 13 Kasım Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Süleymanpaşa Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Stadı’nda oynanacak haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Yavuzspor ile Sağlamtaşspor ile karşı karşıya gelecek.

B GRUBU’NDA HAYRABOLU BELEDİYE İLK SIRADA


2.Amatör Küme B Grubu’nda ise Hayrabolu Belediyespor, Muratlı Halk Eğitimspor, Yeni Hayraboluspor, Karacakılavuzspor, Çerkezmüsellimspor ile Kozyörükspor mücadele veriyor. Ligde son haftaya Hayrabolu Belediyespor 24 puanla ilk sırada girerken, Muratlı Halk Eğitimspor 22 puanla ikinci, Yeni Hayraboluspor 12 puanla üçüncü, Karacakılavuzspor 9 puanla dördüncü, Çerkezmüsellimspor 5 puanla beşinci, Kozyörükspor ise -2 puanla altıncı sırada girdi.

MURATLI HALK EĞİTİM 22 PUAN TOPLADI


Hayrabolu Belediyespor 9 maçta 8 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. 35 gol atan Hayrabolu Belediyespor kalesinde ise 10 gol gördü. Muratlı Halk Eğitimspor 9 maçta 7 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan beraberlik 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 39 gol atan Muratlı Halk Eğitimspor kalesinde ise 11 gol gördü. Yeni Hayraboluspor 8 maçta 4 galibiyet elde ederken 4 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 12 gol atan Yeni Hayraboluspor kalesinde ise 14 gol gördü. Karacakılavuzspor 7 maçta 3 galibiyet elde ederken 4 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 12 gol atan Karacakılavuzspor kalesinde ise 27 gol gördü. Çerkezmüsellimspor 8 maçta 1 galibiyet alırken 2 karşılaşmadan beraberlik 5 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 6 gol atan Çerkez Müsellimspor kalesinde ise 18 gol gördü. Kozyörükspor 9 maçta 1 beraberlik
8 mağlubiyet alırken attığı 15 gole karşılık kalesinde ise 39 gol gördü.



B GRUBU’NDA HAFTANIN PROGRAMI


B Grubu’nda son hafta maçları pazar günü oynanacak. 13 Kasım Stadı’nda saat 12.00’da başlayacak karşılaşmada Karacakılavuzsporile Kozyörükspor karşı karşıya gelecek. Haftanın bir diğer karşılaşmasında Muratlı Halk Eğitimspor ile Yeni Hayraboluspor karşı karşıya gelecek. Muratlı Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Çerkezmüsellim Sahası’nda oynanacak karşılaşmada ise Çerkezmüsellimspor ile Hayrabolu Gençlikspor karşı karşıya geldi. Maç saat 13.00’da başlayacak. 

C GRUBU’NDA 7 EKİP YER ALIYOR


2.Amatör Küme C Grubu’nda Marmara Ereğlisi Belediyespor, Çorlu Trakya Balkanspor, Sağlık Mahallesispor, Yıldız Gençlikspor, Çorlu Korespor, Paşaalanspor ile Esenspor mücadele veriyor. Grupta Marmara Ereğlisispor 21 puanla ilk sırada yer alırken Çorlu Trakya Balkanspor 19 puanla ikinci, Sağlık Mahallesispor 17 puanla üçüncü, Yıldız Gençlikspor 10 puanla dördüncü, Çorlu Korespor 10 puanla beşinci, Paşaalanspor 4 puanla altıncı, Esenspor ise 3 puanla yedinci sırada yer alıyor.

M.EREĞLİ 7 MAÇTA 7 GALİBİYET ALDI


Marmara Ereğlisi Belediyespor 7 maçta 7 galibiyet elde ederken attığı 54 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü. Çorlu Trakya Balkaspor 8 maçta 6 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan beraberlik 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 36 gol atan Çorlu Trakya Balkanspor kalesinde ise 14 gol gördü. Sağlık Mahallesispor 9 maçta 5 galibiyet elde ederken 2 karşılaşmadan beraberlik 2 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 31 gol atan Sağlık Mahallesispor kalesinde ise 20 gol gördü. Yıldız Gençlikspor 7 maçta 3 galibiyet alırken 1 karşılaşmadan beraberlik 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 21 gol atan Yıldız Gençlikspor kalesinde ise 20 gol gördü. Çorlu Korespor 9 maçta 3 galibiyet alırken 1 karşılaşmadan beraberlik 5 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 28 gol atan Çorlu Korespor kalesinde ise 49 gol gördü. Paşaalanspor 9 maçta 1 galibiyet alırken 1 karşılaşmadan beraberlik 7 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 13 gol atan Paşaalanspor kalesinde ise 44 gol gördü. Esenspor 9 maçta 1 galibiyet alırken 8 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. 15 gol atan Esenspor kalesinde 39 gol gördü.



HAFTANIN PROGRAMI


B Grubu’nda pazar günü 3 karşılaşma oynanacak. Çorlu Korespor’un maç yapmadan bay geçeceği haftada Paşaalanspor ile Yıldız Gençlikspor karşı karşıya gelecek. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak karşılaşmada Çorlu Trakya Balkanspor ile Sağlık Mahallesispor karşı karşıya gelecek. Ergene Sahası’nda oynanacak karşılaşmada Esenspor ile Marmara Ereğlisispor karşı karşıya gelecek. Maç saat 14.00’da başlayacak. 

D GRUBU’NDA YONCALI LİDER


2.Amatör Küme D Grubu’nda Büyükyoncalıspor, Çerkezköy Doğanspor, Karaağaçspor, Kapaklı Kartalspor, Karaağaç Gençlikspor, Samsunlular Yaşar Doğuspor ile Güngörmezspor mücadele veriyor. Geçtiğimiz hafta oynanan 9 hafta müsabakalarının ardında Büyükyoncalıspor haftaya 24 puanla ilk sırada girerken Çerkezköy Doğanspor 22 puanla ikinci Karaağaçspor 17 puanla üçüncü, Kapaklı Kartalspor 12 puanla dördüncü, Karaağaç Gençlikspor 7 puanla beşinci, Samsunlular Yaşar Doğuspor 6 puanla altıncı Güngörmezspor -3 puanla son sırada yer alıyor.

DOĞANSPOR ZİRVEYİ TAKİP EDİYOR


Büyükyoncalıspor 9 maçta 8 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Büyükyoncalıspor attığı 31 gole karşılık kalesinde 6 gol gördü. Çerkezköy Doğanspor 9 maçta 7 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan beraberlik 1 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 41 gol atan Çerkezköy Doğanspor kalesinde 8 gol gördü. Karaağaçspor 9 maçta 5 galibiyet elde ederken 2 karşılaşmadan beraberlik 2 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 20 gol atan Karaağaçspor kalesinde 6 gol gördü. Kapaklı Kartalspor 8 maçta 4 galibiyet elde ederken 4 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 13 gol atan Kapaklı Kartalspor kalesinde ise 10 gol gördü. Karaağaç Gençlikspor 8 maçta 2 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan beraberlik 5 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 17 gol atan Karaağaç Gençlikspor kalesinde ise 22 gol gördü. Samsunlular Yaşar Doğuspor 8 maçta 2 galibiyet elde ederken 6 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 7 gol atan Samsunlular Yaşar Doğuspor kalesinde ise 26 gol gördü.
Editör: TE Bilisim