Çerkezköy Bakış - Tekirdağ il genelinde, asayiş konularıyla ilgili il merkezi ve ilçe Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde çeşitli operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda çeşitli çap ve markalarda 32 adet ruhsatsız tabanca, 15 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

15 ŞAHSA İŞLEM, 25 ŞAHSA AYRICA İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI

Asayiş uygulamalarında yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, görevli memura mukavemet, kasten yaralama ve 6136 SKM konularıyla ilgili 15 şahsa işlem yapıldı. Kumar oynamak için yer ve imkan sağlama suçu kapsamında 4 işletme sahibine adli işlem yapılarak suçtan elde edilen paraya el konulurken, kumar oynadığı tespit edilen 25 şahsa ayrıca idari para cezası uygulandı.

FUHUŞ OPERASYONU

Fuhuşla mücadele kapsamında kontrol edilen 4 iş yerinde 21 konsomatris çalıştığı, ayrıca bir masaj salonunda fuhuş yapıldığı tespit ve gerekçesiyle 2 şahsa adli/idari işlemler yapıldı. Hırsızlık konularıyla ilgili 59 şüpheli şahıs yakalanırken, çalıntı 1 oto ile 5 motosiklet ele geçirildi. Ayrıca il genelinde 4 farklı zamanda birbirleriyle bağlantılı ve maddi değeri yaklaşık 250 bin TL olan hırsızlığa konu olaylar ile ilgili çalışma yapılarak, İstanbul ilinde yapılan operasyon ile olayı gerçekleştiren 5 şahıs yakalandı.

ARANAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Aranan şahıslar ile ilgili yapılan çalışmalarda, değişik suçlardan aranma kaydı olan 331 şahıs yakalandı.

Yapılan tüm çalışmalar ile ilgili, toplam 138 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


 

Editör: TE Bilisim