Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan Belediye Meclisi’nin 2022 Yılı Mart ayı Meclis toplantısının ilk oturumu açılış ve yoklama ile başladı.

Ardından Fen İşleri Müdürlüğü’nün 16.02.2022 gün ve 29023 sayılı Stratejik Geliştirme Müdürlüğü’nün Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki yazılarının görüşülmesi ve oy birliği ile kabul edilmesi ile başladı. Ardından Fen İşleri Müdürlüğünün 16.02.2022 gün ve 29008 sayılı Engelli Koordinasyon Merkezi (ÇEKOMER) Çalışma Yönetmeliği hakkındaki yazısı görüşülüp, oy birliği ile kabul edilmesi ile devam etti.

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

Belediye Meclis gündeminin üçüncü maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 23.02.2022 gün ve 29556 sayılı Belediye hisselerin satışı hakkındaki yazısı görüşülerek, incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Belediye Meclisi’nin Mart ayı Meclis toplantısının ilk oturumu Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün 18.02.2022 gün ve 29222 sayılı araç kiralama hizmet alım işi konulu yazılarının görüşülüp, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesinin ardından sona erdi.

İLK OTURUMUN ARDINDAN KOMİSYONLAR TOPLANDI

Belediye Meclisi’nin Mart ayı Meclis toplantısının ilk oturumunun tamamlanmasının ardından Meclis toplantısına 15 dakika ara verilerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonları toplandı ve komisyonlara görüşülen gündem maddelerini görüşüldü. 15 dakika aranın ardından Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu yapılırken, bir önceki toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na gönderilen 8 adet Belediye hissesinin satışı ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 25 ay süreli araç kiralama hizmet alım işi Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediyesi’nin Mart ayı Meclis toplantıları sona erdi.

Editör: TE Bilisim