Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı’nın Türkiye Sağırlar Süper Ligi’ne yükselmesinden dolayı son derece mutlu ve gururlu olduklarını belirtti.

Akay, “Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı futbolcuları ve antrenörlerini başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Elde ettikleri başarılar ile hepimiz gurur duyduk ve sevindik. Aynı başarılarını önümüzdeki sezon Türkiye Sağırlar Süper Ligi’nde göstereceklerine yürekten inanıyorum” dedi.

“FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ”

18-20 Şubat tarihleri arasında Sakarya’da oynanan Türkiye Sağırlar Süper Lige yükselme müsabakalarında İstanbul Sağırlar Gençlik Spor Kulübü’nü 5-0, yarı final maçında Kocaeli İşitme Engelliler Futbol Takımını 3-2 ve final maçında ise Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımını 2-0 yenerek Türkiye Sağırlar Süper Ligi’ne yükselme başarısı gösteren Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımının Antrenörü Koray Malkoç, “Takım olarak büyük bir başarıya imza attık. Oyuncularımız ile ne kadar gurur duysak, övünsek azdır. Hepsini tek tek tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum. Uzun yıllardır verdiğimiz emek, uğraş, alın terinin karşılığını Allah’a şükürler olsun bu sene aldık. Desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz ve yönetimine, ayrıca bizlere sürekli tam destek veren, her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a oyuncularım ve teknik ekip adına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki sezon Türkiye Sağırlar Süper Ligi’nde bu takım birkaç takviye ile fırtına gibi esecek” dedi.

“BİZLERE İNANIN VE GÜVENİN”

Türkiye Sağırlar Süper Ligi’ne yükselen Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımına Çerkezköy kamuoyunun daha fazla destek olmasını ve sahip çıkmasını isteyen Malkoç, “Bizlere inanın ve güvenin. Takımımızın Süper Lig’de oynadığı müsabakalarda tribünlerimizi dolu görmeyi ve 90 dakika boyunca taraftarımızın destek vermesini arzu ediyoruz. İnşallah Süper Lig’deki ilk yılımızda sahada fırtına gibi esen, adından sıkça söz ettiren bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Şampiyon olarak Süper lige çıkan Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımına gelecek sezon da desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Akay, “Bu takımın Süper ligde de iyi yerlere geleceğine ve göğsümüzü kabartacak başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Tekrar futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

HEDİYELERİ VERİLDİ

Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımımızın ziyaretinin ardından futbolcular ve antrenörlere Başkan Akay tarafından hediyeleri verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı'yı ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilisim