Çerkezköy Bakış - İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, gerçekleştirdiği okul ziyaretinde, tekerlekli sandalye koridorda dolayan Elif Entirili ile karşılaştı. Elif ile bir süre sohbet eden Gümüş, Elif’e kendisinden bir talebi olup olmadığını sordu.

ELİF’E SÜRPRİZ YAPILDI

Gümüş’ün ısrarı üzerine talebini dile getiren Elif Entirili, akülü sandalye isteğini dile getirdi. Elif’in isteğine duyarsız kalmayan Gümüş, kendisi, hayırseverler, milli eğitim personelleri ve okul öğretmenlerinin desteği para toplayarak akülü sandalye aldı. Elif’e sürpriz yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, okula gelerek akülü sandalyeyi hediye etti. Öğretmenlerinin yardımıyla akülü sandalyeye oturan Elif’in mutluluğu gözlerinden okundu.



“BİZ ONDAN DAHA ÇOK MUTLU OLDUK”

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Okulu bir önceki ziyaretimizde Elif kızımız ile tesadüfen koridorda karşılaştık. Kendisine ‘benden bir isteğin var mı’ dedim. Birincide yok dedi. İkincide ısrar edince ‘bana bir akülü araç alırsanız size çok dua ederim’ dedi. Biz de hayırseverlerimiz, şube müdürü, okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte imece usulüyle onun akülü sandalyesini getirip ona teslim ettik. Ve biz ondan daha çok mutlu olduk” dedi.  
Akülü sandalyesine kavuşan Elif’de, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim