Çerkezköy Bakış - Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla Çaylı Simitli Sokak Sohbetlerinin ikincisi, 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 10.00'da Hacıevhat Mahallesi, Uzunköprü Caddesi üzerindeki Beyaz Park'ta  gerçekleştirildi.

PROJEYİ HALKA ANLATTI


Yapılan kahvaltı programına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Recai Örs, Hacıevhat Mahallesi Muhtarı Rafet Çıngar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hacıevhat Mahallesi’nde yapılan kahvaltıda vatandaşlar ile sohbet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara'ya ve Malkaralılara daha kaliteli bir yönetim sunmak için sorunları ilk ağızdan dinledi. Vatandaşlarla fikir alışverişi yapıp kendilerinin görüşlerine de önem veren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, sık sık notlar alarak Malkara Belediyesi'nin faaliyetlerini ve yatırım projelerini halka anlattı.

TEŞEKKÜR ETTİLER


Vatandaşlar, yapılan kahvaltı programı ile birebir sorunlarını anlatabilmekten, taleplerini iletebilmekten, sorularının cevaplarını alabilmekten ve Malkara Belediyesi'nin faaliyetleri ile yatırım projelerini ilk ağızdan öğrenmekten dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a memnuniyetlerini belirtip kendisine teşekkür ettiler.
Editör: TE Bilisim