Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi’nin Mart ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri arasında yer alan Kültür ve Sanat Akademisi Kalemi’nden adlı resim sergisi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde açıldı. 13 Mart Pazar günü mesai saati bitimine kadar açık kalacak sergiyi sanatseverler ücretsiz olarak gezebilecek.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlediği kültür ve sanat kurslarına katılan kursiyerler tarafından hazırlanan ağırlıklı olarak kara kalem çizimlerin yer aldığı Kültür ve Sanat Akademisi Kalemi’nden adlı resim sergisinin açılışında kısa birer konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, serginin açılmasında emeği olan kursiyerlere teşekkür ederek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladılar.

ESERLERİ TEK TEK İNCELEDİLER

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa katılan Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı, Levent Yıldırım ve Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol sergide yer alan eserleri tek tek inceleyerek, kursiyerlerden eserler hakkında bilgi aldılar.

ÇERKEZKÖY DEKOPAZAR MAĞAZASI’NI GEZDİLER

Kültür ve Sanat Akademisi Kalemi’nden adlı resim sergisi açılışının ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde Atatürk Kültür Merkezi’nde açılan ve kursiyerlerin ürettiği eserlerin sergilenip, halka satışının yapılacağı Çerkezköy Dekopazar Mağazası’nı gezen başkan yardımcıları ve Üstünol, burada da görevlilerden bilgi aldılar.

Editör: TE Bilisim