Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi’ni ziyaret etti. Hayırsever Ahmet Çetin, Okul Müdürü Fahrettin Karaman ile öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Yıldırım’a Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Çayhan Yıldırım, İsmail Apaydın eşlik etti.



MÜZİK ODASININ AÇILIŞI YAPILDI

Ziyaret kapsamında hayırsever Seval Çetin tarafından babası merhum Seyfi Akardere adına yaptırılan müzik odasının açılışı yapıldı. Açılışta ilk olarak öğrenciler kısa müzik ziyafeti sundu. Öğrenciler, Vali Yıldırım’ın istediği ‘Devlerin Aşkı’ adlı şarkıyı da çaldı. Öğrencilerle tek tek sohbet eden Vali Yıldırım’ın talebi üzerine, Duru Nil Öztekin de piyano çaldı.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler açılış kurdelesini kesti. “Müzik ruhun gıdasıdır” diyen Vali Yıldırım, “Gençlerimiz ruhun gıdası müziği geliştirip hem kendi ruhlarını geliştirecekler hem de başkalarının ruhlarını. Arkadaşlarımız güzel parçalar çaldılar. Biz de memnun olduk. İçimiz açıldı. Teşekkür ediyoruz. Devamını diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Vali Yıldırım daha sonra çeşitli müsabakalarda derece alan Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. sınıf öğrencisi milli taekwondocu Sudenaz Kaya’ya teşekkür belgesi vererek başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilisim