Çerkezköy Bakış - 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

Çerkezköy’de ikamet eden şehit ailelerini ziyaret eden Güliz Akay, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın saygı ve selamlarını şehit ailelerine ve yakınlarına iletti. Vatan için canlarını feda eden şehitlerin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkılacağını belirten Güliz Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin bugüne kadar her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Vatanımızın bekası, milletimizin huzuru için hayatının baharında şehit olan kahraman vatan evlatlarımızın önünde minnet ve saygı ile eğiliyorum” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Şehit aileleri de, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay’a ve Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilisim