Çerkezköy Bakış- Yaklaşık 6 yıldır Çerkezköy İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan ve devlet-hayırsever işbirliğiyle ilçeye çok sayda eğitim kurumu kazandırılmasında büyük rol üstlenen Hüseyin Gümüş, hüznü ve mutluluğu bir arada yaşadı.

 

GÜMÜŞ VE UÇAR ÇİFTİ DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Gümüş çiftinin kızı Gülnihal ile Uçar çiftinin oğlu ve Abdulkadir için Çerkezköy Polis Evinde nişan merasimi düzenledi. Gümüş ve Uçar çifti, davetlileri kapıda karşıladı. Nişana, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ve eşi Elif Duru, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ile eğitim camiasından çok sayıda kişi, siyasiler, STK temsilcileri, bürokratlar ve davetliler katıldı. Nişan öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ KAYMAKAM DURU TAKTI

Çiftin nişan yüzüklerini ise Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ile Uçar çiftinin aile büyüğü olan dayıları Hayati Yılmaz taktı. Kurdeleyi ise Kaymakam Duru, Başkan Akay,  Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ulusan ve Emekli Albay Osman Uçar ve Yılmaz birlikte kesti. Ardından nişan pastası kesildi.

DUYGU DOLU PAYLAŞIM

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Gümüş, sosyal medya hesabından ise kızı ile nişan öncesi çekilen bir fotoğrafını “Keşke kız çocukları büyümese. Babalar küçülse. Ama Babalar kızlarının elini hiç bırakmazlar.” sözleri ile paylaştı. Bu paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Editör: TE Bilisim