Çerkezköy Bakış - 2007 /21 sayılı Başbakanlık genelgesi doğrultusunda Çerkezköy Belediyesi’nde çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personelleri ilgilendiren promosyon anlaşması Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Yapı Kredi Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Cantürk Sakinoğlu arasında imzalandı.

EN YÜKSEK TEKLİF YAPI KREDİ’DEN

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi’nde memur, işçi ve sözleşmeli personel olarak çalışan toplam 206 çalışanın 3 yıl boyunca maaşlarını Yapı Kredi Bankası Çerkezköy Şubesi’nden alacağını belirterek, “Belediyemiz çalışanlarını ilgilendiren promosyon anlaşmasına en yüksek teklifi kişi başı 10 bin 900 TL ile Yapı Kredi Bankası Çerkezköy Şubesi verdi. Bugün de Yapı Kredi Bankası Çerkezköy Şubesi ile promosyon anlaşmasını imzalıyoruz. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 HAYIRLI OLSUN

 Nisan ayından itibaren Çerkezköy Belediyesi çalışanlarının maaşlarını Yapı Kredi Bankası Çerkezköy Şubesi’nden alacağını belirten Yapı Kredi Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Cantürk Sakinoğlu, “Çerkezköy Belediyesi ile yaptığımız promosyon anlaşmasının Çerkezköy Belediyesi çalışanlarına ve Yapı Kredi bankamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. 3 yıl boyunca Çerkezköy Belediyesi çalışanlarına hizmet vermekten mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim