Çerkezköy Bakış - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz yıl eylül ayında kurulan ve yaptığı başarılı operasyon ve çalışmalarla dikkat çeken Motosikletli Polis Timleri Amirliği personelleri, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru tarafından takdir edildi.

YUNUS TİMİNİ KABUL ETTİ

Kaymakam Duru, İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan ve Yunus timlerini kabul etti. Burada Duru, timde görevli polis memurlarını başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Kaymakam Duru, yaptığı açıklamada, marifeti ödüllendirdiklerini belirterek, “Atalarımızın öğütlediği gibi marifeti olanlar iltifata tabi tutulmalıdır. Atalarımızın bu anlamlı düsturu doğrultusunda ilçe emniyet müdürlüğümüz bünyesinde Çerkezköy’ümüzün güzel insanları hemşerilerimin asayişi ve huzuru için sürekli hareket halinde olan motorize Yunus ekibinizde başarılı bir şekilde görev yapan kardeşlerimi başarı belgesi ile ödüllendirip başarılarının devamını diledik. Bundan sonra da personellerimizin moral ve motivasyonunu en üst düzeye çıkarabilmek için aynı şekilde marifeti olanları iltifatlandırmaya devam edeceğiz inşallah.” dedi.

Editör: TE Bilisim