Çerkezköy Bakış - CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Çiğdem Gegeoğlu, Çerkezköy’de bir dizi ziyarette bulundu. Gegeoğlu’na, Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, CHP Saray Kadın Kolları Başkanı Zeliha Neşeli, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Deniz Bilge, CHP Ergene Kadın Kolları Başkanı Emine Gakçı, CHP Çorlu Kadın Kolları Başkanı Fatma Erözkan, CHP Marmaraereğlisi Kadın Kolları Başkanı Gizem Budak, CHP Süleymanpaşa Kadın Kolları Başkanı Tülay Başbuğ, CHP Muratlı Kadın Kolları Başkanı Sabire Karakuş da eşlik etti.

Gegeoğlu ilk olarak CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve yönetimi tarafından karşılanan Gegeoğlu, bilgilendirme toplantısına katıldı.

İŞÇİLERE DESTEK ZİYARETİNDE BULUNDU

Gegeoğlu ve beraberindekiler ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Pas South Fabrikasında 16 Şubat’ta greve çıkan işlere destek ziyaretinde bulundu.

“EŞİT VE ADİL YAŞAM KOŞULLARI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Kadın işçilerin sorunlarını dinleyen Gegeoğlu, her zaman işçilerin ve kadın dayanışmasının yanında olduklarını ifade etti. CHP olarak her zaman eşit ve adil yaşam koşulları için mücadele ettiklerini savunan Gegeoğlu, kadın işçilerin mücadelelerine destek verdiklerini kaydetti.

“ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ”

Çerkezköy’deki şehit ailelerine de ziyaret gerçekleştiren Gegeoğlu ve CHP’li kadınlar, şehit ailelerinin talep ve sorunlarını dinledi. Şehit ailelerin yanlarında olduklarını ifade eden Gegeoğlu, “Ne sorununuz varsa burada bize, ilçe yönetimimize iletebilirsiniz. Bizler her türlü ihtiyacınızda yanında olacağız. Sizler şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Sizlerin sorunu bizlerin sorunudur” diyerek, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından hazırlanan projeler ve çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

ENGELLİ AİLELERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

İlçede yaşayan engelli ailelerini de ziyaret eden Gegeoğlu, her bir aileyi tek tek dinleyerek not aldı. Engelli vatandaşların sosyal yaşama daha iyi uyum sağlayabilmesi için CHP’li belediyeler olarak çalışmalar hazırlandığını belirten Gegeoğlu, yaşanılacak her türlü sorunda vatandaşların yanlarında olduklarını ve çözüm için gerekli çalışmaların gerçekleştirildiğini kaydetti. İktidar olduklarında engelli ailelerine desteklerinin artacağını kaydeden Gegeoğlu, parti olarak çalışmalarından bahsederek, ailelerle fikir alışverişinde bulundu. Gegeoğlu ayrıca her türlü sorunda il ve ilçe teşkilat kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim