Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, “Devlet-Millet Kaynaşması” adını verdiği çalışması kapsamında vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Kaymakam Duru, Yıldız Group Başkanı Ahmet Yıldız, Çerkezköy- Süleymanpaşa arasında yolcu taşımacılığı yapan Zirve Kooperatif Başkanı Ali Kosova ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Duru, “Bir taraftan Trakya’nın en güzide ilçesi Çerkezköy’ümüze hizmet ederken bir taraftan da Devlet-Millet kaynaşmasına ziyadesiyle en yüksek düzeyde katkı sağlamak amacıyla her fırsatta esnaflarımızla, firmalarımızla, iş adamlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve vatandaşlarımızla buluşacağımızı ifade etmiştim. Bu kapsamda Yıldız Group Başkanı Ahmet Yıldız’a, Çerkezköy- Tekirdağ arasında yolcu taşımacılığı yapan SS 162 Nolu Zirve Kooperatif Başkanı Ali Kosova’ya ve yönetim kurulu üyelerine iş yerlerinde iadeyi ziyaret bulundum. Ziyarette hoş samimi sohbetle beraber güncel konularla ve Çerkezköy’ümüzle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra kendilerine hayırlı ve bereketli işler diledim. Yıldız kardeşlere ve kooperatif başkanımıza misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun”dedi.

Editör: TE Bilisim