Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler, pandemi sürecinde ortam dezenfektanı, el dezenfektanı, genel dezenfektan, kolonya, yüzey temizleyici, sıvı el sabunu, çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, köpük sıvısı, cam sil, raf üretimi, siperlikli maske, N-95 maske ve cerrahi maske üretimi yaparak hem tecrübe kazandı hem de ülke ekonomisine katkı sağladı.

14 MİLYON TL CİRO YAPTILAR

Bu zorlu süreçte Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Kıroğlu, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Murat Güldez, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuğrul Selimoğlu, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Çetin Çelik de yoğun çaba sarf ederek,  meslek liselerini bir fabrika gibi üretim alanına çevirip döner sermayeye bağlı üretimde yaklaşık 14 milyon TL ciro yaptı. Bu gelir ülke ekonomisine katkı oldu.

BAŞARI BELGELERİNİ GÜMÜŞ VERDİ

Okul müdürlerinin bu başarısı Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. Okul müdürleri Murat Kıroğlu, Murat Güldez, Tuğrul Selimoğlu ve Çetin Çelik'e, başarı belgeleri Çerkezköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından teslim edildi.

Editör: TE Bilisim