Çerkezköy Bakış- Meclis Başkan vekili Cengiz Memiş’in Başkanlık ettiği Meclis toplantısı açılış ve yoklama ile başladı. Ardından Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 23.03.2022 gün ve 31415 sayılı araç kiralama hizmet alımı işi konulu yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda 24 aylığına temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere araç kiralanmasına oy birliği ile karar verildi.

KOMİSYONLARDAN GELEN KONULAR KARARA BAĞLANDI

Gündemin ikinci maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Belediye hisselerinin satışı hakkındaki yazısı görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi. Yine Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 25.03.2022 gün ve 31649 sayılı devir talebi hakkındaki yazısı görüşülerek Veliköy Mahallesi 164 ada 5 parselde bulunan 107,88 metrekare hissenin TEDAŞ tarafından satın alınması talebi İmar ve Bayındırlık ile Plan ve Bütçe Komisyonları görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

HALK EKMEKTE SERMAYE ARTIRIMINA GİDİLDİ

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin 4. Gündem maddesinde yer alan Çerkezköy Halk Ekmek Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin 25.03.2022 gün ve bila sayılı sermaye artırımı ile ilgili talebini de görüşen Belediye Meclisi söz konusu şirketin sermayesinin 3 milyon TL arttırılmasına ve yapılacak olağanüstü genel kurulda Çerkezköy Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkanı Vahap Akay’a yetki verilmesine oy birliği ile karar verdi.

ORTAK PROJELER KAPSAMINDA CUMHURİYET MEYDANI DÜZENLENECEK

Çerkezköy Halk Ekmek Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sermayesinin 3 milyon TL arttırılmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler yapılması ile ilgili gündem maddesi de Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilerek, Cumhuriyet Meydanı’nın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler kapsamında yapılmasına karar verildi.

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan ayı Meclis toplantıları Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 446 ada 1 parsele ilişkin imar planı tadilatı ile ilgili talebin İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilmesinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim