11 Mart Pazartesi günü başlayan Çerkezköy Belediyesi Ramazan Kültür Gezilerine, vatandaşlarımız büyük ilgi gösterirken, hafta içi 5 gün düzenlenecek geziler kapsamında Çerkezköylü vatandaşlar İstanbul Sultan Ahmet ve Edirne Selimiye Camilerine görüp, gezme, Ramazan ayının manevi iklimini Sultan Ahmet ve Selimiye Camilerinde geçirme imkanı buluyorlar.

YİNE HEMŞEHRİLERİMİZ İLE BULUŞTUK

Ramazan ayı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi olarak düzenledikleri Kültür Gezilerinin 11 Mart Pazartesi günü başladığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, ”Her Ramazan ayında düzenlediğimiz ücretsiz kültür gezilerine bu Ramazan ayında da başladık. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’da yine hemşerilerimiz ile birlikte buluşuyoruz ve onları İstanbul ve Edirne’ye götürerek Sultan Ahmet Camii ve Selimiye Camii’nin manevi atmosferini teneffüs etme, tarihi ve turistik yerleri görme fırsatı sunuyoruz” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Çerkezköy Belediyesi kültür gezilerine katılan vatandaşlarımıza teşekkür eden Akay, “Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da düzenlediğimiz gezilerimize hemşerilerimizin ilgisi yoğun oldu. Ramazan Bayramına kadar hafta içi her gün düzenlenecek olan gezilerimiz için başvurular kısa sürede tükendi. Gezilerimize katılan, ilgi gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KUMANYA İKRAMI DA VAR

Sultan Ahmet Camii’ne hareket eden otobüsün saat 15.00’da Veliköy’den hareket ederek Kızılpınar’a geldiğini ve oradan da Kentpark’tan yolcularını alarak saat 15.30’da İstanbul istikametine uğurlandığını belirten Akay, “Edirne’ye giden otobüsümüz ise saat 15.00’da Knetpark’tan hareket ediyor ve Kızılpınar ile Veliköy Mahallelerimize uğrayarak kayıt yaptıran hemşerilerimizi aldıktan sonra saat 15.30’da Veliköy Mahallemizden Edirne istikametine hareket ediyor. Otobüslerimizin İstanbul ve Edirne’ye varmasının ardından görevlilerimiz tarafından gezilerimize katılan vatandaşlarımıza ücretsiz kumanyaları dağıtılıyor” açıklamasında bulundu.

HAYIRLI VE BEREKETLİ RAMAZANLAR

“Gönlümüzdeki Türküler” konseri kulakların pasını sildi “Gönlümüzdeki Türküler” konseri kulakların pasını sildi

İstanbul ve Edirne kültür gezilerine katılan vatandaşlarımızın Teravih Namazının tamamlanması ile otobüslere bindiğini ve Çerkezköy’e doğru hareket ettiklerini belirten Akay, “Gezilerimize katılan hemşerilerimiz 23.30-24.00 gibi Çerkezköy’e getiriyoruz ve araçlarımıza bindiği noktada indiriyoruz. Hafta içi her gün düzenleyeceğimiz ve başvuruların sona erdiği gezimize katılan, ilgi gösteren herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Tüm hemşerilerime bir kez daha Hayırlı ve bereketli Ramazanlar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kültür Gezileri2

Kültür Gezileri1

Muhabir: Barış Karapaça