Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu olan Sudenaz Kaya, ailesini, öğretmelerini,  antrenörleri ve bizleri gururlandırmaya devam ediyor.

KAYMAKAM DURU’YA ZİYARET

Katıldığı her müsabakadan önemli dereceler yaparak dönen Kaya, antrenörü Vural Ayaz ve babası Gökhan Kaya ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru’yu makamında ziyaret etti. Duru, Kaya’yı başarılarından dolayı kutlarken, antrenör ve babasını da tebrik etti.

BÜTÜN RAKİPLERİNİ YENDİ

Kaymakam Duru, yaptığı açıklamada, “Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. sınıf öğrencimiz aynı zamanda milli sporcumuz Sudenaz Kaya, Dünya Taekwondo Federasyon’unun faaliyet programında bulunan ve Antalya’da gerçekleştirilen 9. Turkish Open Uluslararası Taekwondo Müsabakalarında 49 ülke 1250 sporcunun katıldığı maçlarda 46 kilo bayanlarda gümüş madalya alarak çok önemli bir başarıya imza atmıştı. Daha sonra hocası Vural Ayaz’ın antrenörlüğünde öğrencimiz 4-7 Mart 2022 tarihinde Çankırı’da yapılan Liseler Arası Okul Sporları Bölge Finallerinde bütün rakiplerini yenerek şampiyon olmuş ve Türkiye Finalleri İçin 2-4 Nisan tarihleri arasında Alanya’da yapılan müsabakalarda Türkiye ikincisi oldu. Çerkezköy’ümüzü, Tekirdağ’ımızı ve milletimizi gururlandıran yavrumuz sevincini paylaşmak amacıyla Vural Ayaz ve babası Gökhan Kaya ile beraber bizleri ziyaret ettiler. Ziyaretinden ve başarısından ziyadesiyle memnun olduğumuz Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcusu kızımızı tebrik ettik. Daha önceki ziyaretlerinde yavrumuza Türkiye Finallerinden de madalyalar getirdiği takdirde kendisini yine ödüllendireceğimizi belirtmiştik. Bugün verdiğimiz o sözü tutarak kızımızı ödüllendirdik. Yine yavrumuza bundan sonraki Türkiye finallerinden de başarıyla dönerse bir daha ödüllendireceğimiz ve kendisin sürekli takip edeceğimizi ifade ettik. Ayrıca yavrumuzun başarılarının daimi olmasını dileyerek her zaman kendisinin yanında ve destekçisi olacağımız belirttik” dedi.

Editör: TE Bilisim