Çerkezköy Bakış - DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı, Çerkezköy Kapalı Pazar Yerinde açtığı stantlarla DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın mektubunu ve parti broşürlerini vatandaşlara iletiyor.

BABACAN’IN VATANDAŞLARA MEKTUBU

Babacan’ın partisinin ikinci yıldönümü nedeniyle kaleme aldığı mektupta şu ifadelere yer veriliyor:

Değerli dostlarım, “İki yıl önce Demokrasi ve Atılım Partisi’ni, kısa adıyla DEVA Partisi’ni kurduk. Kuruluşumuzun ikinci yılını kutluyoruz. Zorlu günlerden geçtiğimizi biliyorum. Sıkıntıları derinden hissettiğinizi, çocuklarınız için endişelendiğinizi, gençlerin yarınlarına kaygıyla baktığını yürekten hissediyorum. Ancak sizden asla umutsuzluğa kapılmamanızı istiyorum. Bu kâbus hızla sona erecek. Demokrasiyle güçlenip ekonomik krizi bitireceğiz. Çünkü biz, ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Nasıl yapacağımızı da çok iyi biliyoruz. Türkiye’de ilk kez bir siyasi parti, iktidarının ilk 90 ve 360 gününde yapacaklarını günü gününe, bütçesi bütçesine taahhüt ediyor. İnsan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı bir Türkiye’de eşit vatandaşlık ilkesini hayata geçireceğiz. Gençlere emeklerinin karşılığını vereceğiz. Dünyanın gelişmiş ülkelerindeki yaşıtları gibi fırsat eşitliğine ve kaliteli bir hayat standardına kavuşmalarını sağlayacağız. Kamuda işe alımlarda mülakat sistemini kaldıracağız. Kadınlara hayatın her alanında güvenli ve özgür bir ortam sunmak için çalışacağız. Ekonomik olarak güçlü olmalarını sağlayacağız. Enflasyonu iktidarımızın ilk döneminde tek haneli düşük rakamlara indireceğiz. Maaşlar üzerindeki vergi yükünü azaltacağız. Emekli aylıklarını enflasyona ezdirmeyeceğiz. İkramiyeleri arttıracağız. Memurun, esnafın, emeklinin önünü görebildiği bir ülkede yaşayacağız. Çiftçilerimizin borçlarını en az iki yıl faizsiz olarak erteleyeceğiz. Gübre maliyetinin yarısını biz karşılayacağız. Sulamada kullanılan elektriği ucuzlatacağız. Dar gelirli ailelere yapılan sosyal yardımları güçlendireceğiz. Sağ elin verdiğini sol el görmeden gelir desteği sağlayacağız.

Değerli dostlarım, Türkiye, hak ettiği bereketli günlere doğru yürüyüşüne başlıyor. Kadrolarımız hazır.

Çözümlerimiz hazır. Bu pazar seçim olsa DEVA Partisi hazır. Umut dolu, özgür ve zengin yarınlarda görüşmek dileğiyle… Sizleri muhabbetle selamlıyor, size ve ailenize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.”

“ÇERKEZKÖY DE HAZIR”

DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de DEVA Partisi’nin seçime hazır olduğunu belirtti. Oluşturdukları kadrolarla mahalle mahalle organize olduklarını kaydeden Kara, “Sabah akşam çalışarak evlerine ekmek götürmeye çalışan vatandaşlarımızın, bizim ve hepimizin parasının her geçen gün anlamını yitirmesi, emeklerin karşılığını bulmaması bizleri çok derin bir şekilde üzüyor. Temel gıda malzemelerinin bu kadar pahalı olması uzun süre dayanılmayacak bir durum. Vatandaşlar enflasyon karşısında maalesef her geçen gün eziliyor. Biz de bu sıkıntılar içinde vatandaşlara partimizi tanıtmaya ve anlatmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Genel Başkanımız Ali Babacan’ın mektubunu kapı kapı dolaşarak vatandaşlara ilettik ve iletmeye devam ediyoruz. Biz gelecekten umutluyuz ve vatandaşlarımızın da umutsuzluğa kapılmaması için güçlü bir sebep olarak duruyoruz. Bunun için bu Pazar seçim olsa DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı da güçlü bir şekilde hazır.” dedi.

Editör: TE Bilisim