Çerkezköy Bakış - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün tüm birimleri, suç ve suçlu ile mücadelede önemli başarılara imza atıyor. Emniyet teşkilatı, mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak çalışıyor.
Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, ilçe genlinde başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken İlçe Emniyet Müdürü Harun Özcan ve 20 polis memuru ve mahalle bekçisini kabul etti. Duru, başarılı emniyet personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

“İLTİFATLANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH”

Emniyet mensuplarını kutlayan Kaymakam Duru, “Geçtiğimiz günlerde kutladığımız Polis Haftası münasebetiyle ilçemizin asayişini, huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlamada ve her türlü emniyet hizmetlerinde üstün başarı gösteren emniyet müdürümüz Harun Özcan’ı ve 20 polis ve mahalle bekçisi personelimizi başarı belgesi ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledik. Bundan sonra da personellerimizin moral ve motivasyonunu en üst düzeye çıkarabilmek, başarı ve verimliliklerini artırabilmek, personellerimiz arasında tatlı ve mücadeleye dayalı rekabeti sağlayabilmek için aynı şekilde marifeti olanları iltifatlandırmaya devam edeceğiz inşallah. Her şey milletimize ve milletimizin bir parçası olan Çerkezköy’ümüze ve Çerkezköy’ümüzün güzel insanları hemşerilerime daha güzel ve kaliteli hizmet verebilmek içindir.” dedi.

Editör: TE Bilisim