Çerkezköy Bakış - Pandemi nedeniyle iki yıldır kurulamayan Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının ilki 8 Nisan Cuma akşamı Bağlık Mahallesi’nde kuruldu. 9 Nisan Cumartesi akşamı Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Dinarsu firmasının katkıları bu yıl ikincisi gerçekleştirilen mahalle iftarları, 14 Nisan Perşembe akşamı Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Tabanex ve Merger firmalarının katkıları ile Cumhuriyet Mahallesinde devam etti.

Mahalle iftarlarında kurulan sofralara binlerce vatandaş katılırken; aynı sofra etrafında hep birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.

3 BİNE YAKIN VATANDAŞ KATILDI

Cumhuriyet Mahallesi’nde Kartaltepe Piknik Alanı girişindeki otopark alanında gerçekleştirilen iftar programına Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Levent Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Meclis Üyeleri ve 3 bine yakın vatandaş katıldı. İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza Bağlık Mahallesi ve Fatih Mahallesi ile başladık. Perşembe günü de Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden hemşerilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık” dedi.

TABANEX VE MERGER FİRMALARINA TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle iftarı etkinliğine katkılarından dolayı Tabanex ve Merger firmaları sahibi hayırsever iş adamı Ercan Özdemir’e teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Cumhuriyet Mahallemizde Tabanex ve Merger firmamızın katkıları ile hemşerilerimizle aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açıp, sohbetlerimizi gerçekleştirdik. Bu vesile ile iftar soframızda bizlerle beraber olan mahalle sakinlerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

CUMARTESİ GÜNÜ YILDIRIM BEYAZIT MAHALLEMİZDE KURULUYOR

Başkan Akay, “16 Nisan Cumartesi günü de iftar soframızı Yıldırım Beyazıt Mahallemizde kuruyoruz.  Bahçeli Camii önünde Turuva Seyahat firmasının katkıları ile kuracağımız iftar soframıza tüm Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri davetlidir” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim