Çerkezköy Bakış - Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Bir restoranda düzenlenen iftar programına Memleket Partisi PM Üyesi Ayhan Duran, Memleket Partisi Disiplin Kurulu Üyesi Harun Yılmaz, Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan, Memleket Partisi Hayrabolu İlçe Başkanı Tufan Türker, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol ve partililer katıldı.

“MANİPÜLASYONLAR HALA DEVAM EDİYOR”

Oruçların açılıp yemek yenilmesinin ardından bir konuşma yapan Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür ederek, parti hakkında şu bilgileri verdi; “Tarafımıza sürekli sorulan birkaç soruya özet olarak cevap vermek istiyorum. Genel başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin öncülüğünde yeni bir ruh, yeni bir heyecan, ilkeli bir siyaset için 4 Eylül 2020’de memleket hareketi olarak yollara çıktık. 17 Mayıs 2021'de partimizin kuruluşu için İçişleri Bakanlığı’na dilekçemizi verip partileşme sürecimizi tamamladık. 43 ilde örgütlenip “18 Eylül’de 1.olagan kurultayımızı tamamladık. Şuanda 65 ilde örgütlenme 300’ün üzerinde ilçede örgütlenmiş şekilde seçime hazır bulunmaktayız. Bu aşamaları tamamlarken 65 ilde örgütlenmede maddi manevi emeği geçen tüm arkadaşlarımıza Çerkezköy ilçe örgütü olarak teşekkür ediyorum. Memleket Partisi’nin kurulumunda ne iktidar, ne belediye, ne de müteahhit parası yoktur. Sadece gönülden, isteyerek, sevilerek ve inanılarak yapılan bir çalışmanın eseridir Memleket Partisi. Hareket halindeyken partiyi kuramasınız dediler kurduk. Parti kurulunca örgütlenemezsiniz dediler örgütlendik. Kurultayınızı yapamazsınız, seçime giremezsiniz dediler. Hem kurultayımızı yaptık hem de seçime girme hakkını elde ettik. Bu manipülasyonlar hala devam ediyor. Anketlerde düşük gösterme çabası para ile yapılan anketlerin çalışmaları Memleket Partisi’ni yok saydırma çalışmaları hala devam etmektedir. Şunu herkes bilmeli ki anket sokakta, anket sandıkta olacak ilk seçimde Memleket Partisi tek başına iktidar olacaktır. Biz Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı, Memleket Partimizi iktidar yapabilmek için yollara çıktık. Bizler Memleket Partisi’nin neferleri olarak genel başkanımızın doğru ve ilkeli siyaset anlayışı ile yola çıkmış, Memleket Partisi’ni diğer partilerden ayıran özelliği şeffaf siyaset ve olmazsa olmazı Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının kesin bir şekilde tartışmaya kapalı olmasıdır. Her zaman dediğimiz partimizin değeri olan ilkelerimizi yüksek ses ile haykırmaya ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz”

YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ’NE TEMSİLCİSİ ATANDI

Çalışkan’ın konuşmasının ardından gönüllü olarak Yıldırım Beyazıt Mahallesi mahalle temsilcisi olan Muhammed Kızıltaş’a görevi tebliğ edilerek parti rozeti takıldı. Program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim