Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları birlik ve beraberlik duyguları içerisinde devam ediyor.

Bu yıl Bağlık Mahallesinde başlayan ve sırasıyla Fatih, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt, Veliköy, Kızılpınar ve İstasyon Mahallesinde kurulan iftar sofraları, 26 Nisan Salı akşamı Fevzipaşa Mahallesinde binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Mahalle iftarlarında, aynı sofra etrafında hep birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı.

AYNI SOFRA ETRAFINDA BULUŞTUK

Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak’ta kurulan iftar sofrasına Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Dumlu Yapı, Teverpan ve Danfoss firmalarının temsilcileri, meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkanız Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza yeniden başladık. Bugün de Fevzipaşa Mahallemizde hemşerilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık, istek ve şikayetlerini dinledik” dedi.

“KATKIDA BULUNAN FİRMALARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mahalle iftarı programımıza katılımlarından dolayı Fevzipaşa Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz mahalle iftarımıza katkıda bulunan Dumlu Yapı, Teverpan ve Danfoss firmalarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim