Çerkezköy Bakış - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda polislik hayali kuran iki gencin hayalini gerçekleştirdi.
 

Motosikletli ve resmi ekip otosu ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne gelen polis memurlarını gören Ümit Pıtırlı, Halim Kıral, Tayyip Elmas, Mustafa Akgün ve Musa Yüzbaşı büyük mutluluk yaşadı. Özel gençler, ekip otosuna binip anons yaptı. Ardından da ilçe turuna çıktı.

“HAYALİNİ KURDUĞUM MOTOSİKLETLİ TRAFİK POLİSİ OLDUM”

Dernek üyelerinden Ümit Pıtırlı çok mutlu olduğunu belirterek, “Polisleri çok seviyorum. Hayalini kurduğum motosikletli trafik polisi oldum. Polis kıyafetimi de giyerek motosikletle şehir turu yaptım. Bu imkanı bana sağlayan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanımız Gülnur Kocaçınar’a ve polis ağabeylerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

VİP ARAÇLA TUR

Dernek üyelerinden Tuğrulcan Baştürk ise çok istediği VİP araçla ilçe turu attı. Annesi Emel Baştürk ile VİP araç ile gezen Tuğrulcan unutulmaz bir gün yaşdı. Baştürk kendisine bu imkanı sağlayan herkese teşekkür etti. Anne Emel Baştürk ise “Tuğrulcan’ın çocukluktan beri iki hayali vardı. Birincisi VİP araçla tur atmak, ikincisi ise beş yıldızlı otel sahibi olmaktı. İlk hayalini gerçekleştiriyoruz. İmkan sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftasını dolu dolu kutladıklarını ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Bugün üyelerimizden Ümit Pıtırlı yunus motoruna, Halim Kıral resmi polis arabasına, Tuğrulcan Baştürk ise VİP araçla şehir turu atmak istedi. Kendileri unutulmaz bir gün yaşadılar. Bugün çocuklarımızın hayalini gerçekleştiren herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim