Çerkezköy Bakış- Fabrikalardan dolayı yoğun göç alan ve nüfusu her geçen gün artan, emek ve sanayi kenti Çerkezköy’e Dünyaca ünlü markalar açılmaya devam ediyor.
Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesinde hizmet verecek olan Emsan Mağazasının açılışına Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru,  Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, siyasiler, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

“HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Erdal Yaman, “Emsan markasını Çerkezköy’e kazandırmanın gururu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

“AŞ, İŞ SAĞLANMASI İÇİN ÖNEMLİ BİR KATMA DEĞER”

İşletmenin Çerkezköy’e hayırlı olmasını dileyen ve Kaymakam Murat Duru, “Hayırlı bir iş için buradayız. Bu güzel müessese Çerkezköy’ümüzün hizmetine girecek. Erdal beye sordum ve 7 kişi istihdam ettiklerini söyledi. Aş, iş sağlanması için önemli bir katma değer. Güzel markaların satıldığı,. Emsan mağazasının işletmesinin açılışına katılmaktan mutluluk duyuyorum. Burada çalışanlara, Yaman ailesine Çerkezköy’ümüze hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi ve protokol üyeleri ve katılımcılar mağazayı gezdi. Vatandaşlar da açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Editör: TE Bilisim