Çerkezköy Bakış - Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri ekipleri şehir içindeki yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra gelen talepleri değerlendirerek mera ve tarla yollarının da düzenlemesini gerçekleştiriyor.

BAKIMLAR YAPILIYOR


Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri ekipleri yol yapım ve onarım çalışma alanlarını genişletti. Yapılan çalışmalar mera ve tarla yollarında da başladı. Ekipler acil ihtiyaç olan bölgeleri öncelik sırasına alarak çalışmalarını yoğunlaştırırken, mera alanlarına giden yolların da bakımlarını gerçekleştiriyor.

AÇIKLAMA YAPTI


Fen İşlerinden Sorumlu Başkan yardımcısı Fehmi Duman, "Vatandaşlarımızın isteklerini değerlendiriyoruz ve ekiplerimizi ona göre yönlendiriyoruz. Arkadaşlarımız büyük bir fedakarlıkla çalışmalarını yürütüyor. Şehir içi olarak değerlendirilen ve trafiğin fazla olduğu bölgelerdeki çalışmalarımız zaten devam ediyor. Ancak büyük bir araziye sahip ilçemizde mera ve tarla yollarının da bakım ve onarıma ihtiyacı oluyor. Ekiplerimizin bir bölümü ihtiyaç olan bölgelerde bu hizmetleri gerçekleştiriyor" dedi.

Editör: TE Bilisim