Çerkezköy Bakış- 2014-2019 yıllarında CHP’nden Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğine seçilen ve Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İmdat Özgör’ün oğlu Okan Özgör, yaşadığı evinde ölü bulunmuştu. Okan Özgör’ün ölüm nedeni yapılan otopsi sonrası kesinleşecek.

BABA ÖZGÖR TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Üniversiteli Okan için Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 15 Temmuz Şehitler Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törene, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkan yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, belediye meclis üyeleri, siyasiler, STK temsilcileri, dernek başkanları, ailenin yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. Burada İmdat Özgör, taziyeleri kabul etti.
Özgör, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında İstasyon Mezarlığında toprağa verildi. Acılı baba İmdat Özgör, “Biricik oğlumuz; Okan’ımızın vefatı dolayısıyla büyük acımızı bizlerle paylaşan cenaze törenine katılan, taziyede bulunan telefon ve sosyal medya yoluyla acımıza ortak olan tüm eş dost akrabalara teşekkür ederiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim