Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de ilk olan Prothin Ortopedi Ortez Protez Yapım ve Uygulama Merkezi’nde eklemli afo’dan çift aşamalı afo’ya, SMO ortezinde yürüyüş moldu pafo’ya, karbon afo’dan kısa yürüme cihazına, uzun yürüme cihazından çelik twistere, lazer tarama yeni nesil skolyoz korselerden ortopedik ayakkabılara  kadar birçok ürün hastaların hizmetine sunuluyor.

“ÇERKEZKÖY VE TRAKYA BÖLGESİNDE HASTALARIMIZA HİZMET EDECEĞİZ”

Ürünleri kendi atölyelerinde hastalara özel ürettiklerini ifade eden Prothin Ortopedi İşletme Sahibi Bahattin İnce, “Çerkezköy’de ortez protez uygulama merkezi ilk biziz. Çerkezköy’de yaklaşık 3 ay önce açıldık. Medikal değiliz. Eczane de değiliz. Rehabilitasyon merkezi de değiliz. Biz protezleri, ortezleri burada kendimiz üretiyoruz. Biz hastalarımıza protez uyguluyoruz. Farklı hastalıklardan kaynaklanan sorunları hastalarımızın günlük aktivitelerine yapmalarına yardımcı olacak şekilde ortez ve protezler üretiyoruz. Bunlar ayaklar için ortezler oluyor veya eller için protezler oluyor. Kişiye özel ortopedik ayakkabılar da üretiyoruz. Ayrıca kişiye özel taban, skolyoz korse de üretiyoruz. Artık burada Çerkezköy ve Trakya bölgesinde hastalarımıza hizmet edeceğiz” dedi.

“GEREKLİ CİHAZLARI HASTALARA TAVSİYE EDİYORUZ”

Yeni hastalara ulaşmak istediklerini ifade eden İnce, “Bilinçsiz hasta veya yanlış ürün kullandırılmış çok hasta olduğu için biz bunun önünü kesmek istedik. Biz bu konuda Trakya bölgesini bilinçlendirmek istiyoruz. Bizde müşteri diye bir kavram yoktur. Nasıl ki hastanede hasta olarak hizmet görüyorsanız bizde de aynı şekilde hizmet görürsünüz. Çünkü sağlık sektöründe gelen insana müşteri gözüyle bakıldığı zaman benim burada satamayacağım ürün yok. Ama biz müşteri gözüyle değil de hasta gözüyle baktığımız için doğru planlamaya göre hareket ediyoruz. Bu yüzden gerekli cihazları hastalara tavsiye ediyoruz” dedi.    

Editör: TE Bilisim