Çerkezköy Bakış - AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve ilçe yönetimi ile AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlamak için Çerkezköy Trabzonsporlular Derneği’ni ziyaret etti.

“ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNİZE İNANIYORUM”

Trabzonspor’un şampiyonluğuna özel hazırlatılan yaş pasta Dernek Başkanı İzzet Albayrak ve dernek üyeleri ile birlikte kesildi. Trabzonspor ve taraftarlarını kutlayan Çetintaş, “1 yıllık mücadelenin ardından ligimizi şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor’u, taraftarlarını, tüm gönüllü sporseverlerimizin şampiyonluğunu tebrik ederim. Seneye şampiyon olarak tamamlamanız halinde 2 kat pasta sözümüz olsun. Avrupa kupalarında da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Tekrardan şampiyonluğunuzu kutluyor, başarılı yıllar diliyorum” dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz da ligi şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor’u kutladığını ifade ederek, önümüzdeki sezonlarda da başarı hedeflerinin devam etmesi dileğinde bulundu.

Editör: TE Bilisim