Çerkezköy Bakış - Düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Ali Filiz ve hastane personeli katıldı.

“HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK”

Törende kısa bir konuşma yapan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, pandemi süresince sağlık personeline verdiği desteklerden dolayı Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’a teşekkür etti. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da, “Her şeyin başı sağlık diyoruz ama sağlığında asıl başı ruh sağlığıdır. Hep demiyor muyuz ne olursa olsun morali düzgün tutun diye. Üzülmeyin, kafanıza takmayın bir şeyde böyle. Eğer bunları yapabilirsek ki çoğu zaman yapamıyoruz belki ama yapmaya gayret ediyoruz, insanın sağlığı daha çok iyi oluyor. Ruhi sağlık her zaman çok daha önemli” dedi.

200 HASTA TEDAVİ EDİLİYOR

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve akabinde Vali Yıldırım ve beraberindekiler merkezi gezerek bilgi aldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde bulunan Toplum Ve Ruh Sağlığı Merkezinde 1 doktor, 1 psikolog, 1 sosyal hizmet uzmanı, 1 ergoterapist, 1 hemşire, 1 sekreter olmak üzere 6 personel hizmet verecek. Merkezden yaklaşık 200 hastanın hizmet aldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim