Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 2017 yılında faaliyete geçirilen "Bir Sınıf Donat Adını Yaşat" projesi her geçen gün büyüyor.
Bu kapsamda Çerkezköy TSO Trakya Anadolu Lisesi'nde Hayırseverler Yusuf Şenel ve Özge Şenel'in katkılarıyla yaptırılan kimya laboratuvarı düzenlenen törenle açıldı.  Törene Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Zenginal, Çayhan Yıldırım ve Hasan Volkan Aksoy, hayırseverler Yusuf Şenel ve Özge Şenel, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

KULUÇKA MAKİNESİ HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenin devamında Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Arif Zenginal, Çayhan Yıldırım ve Hasan Volkan Aksoy, Okul Müdürü Cahit Tosun, hayırseverler Yusuf Şenel ve Özge Şenel ile öğrenciler tarafından açılış kurdelesi kesildi. 
Öğrencilerin yaparak yaşayarak daha kalıcı bilgiler edinmesine olanak sağlamak amacıyla açılışı yapılan laboratuvarı gezen davetliler, ayrıca öğrencilerin kendi imkân ve gayretleriyle yaptıkları kuluçka makinesi hakkında merak ettiklerini, genç bilim insanlarına sorular sorarak öğrendi.

Editör: TE Bilisim