Çerkezköy Bakış  - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren TEMEK kursları kapsamında düzenlenen Süleymanpaşa İlçesi'ndeki cenaze hizmetleri kursunu başarı ile bitiren 39 kursiyere sertifikalarını takdim eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kursiyerleri tebrik ederek bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Sertifika takdim törenine katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı ve Özel Kalem Müdürü Feride Ataç, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar ve Mezarlıklar Şube Müdürü Osman Nuri Bedir de kursiyerlere sertifikalarını takdim ederek tebrik ettiler ve başarı dileklerini ilettiler.
11 ilçe merkezi ve mahallelerde vatandaşlardan gelen talepler üzerine ücretsiz olarak açılan ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme kurslarında alanlarında başarılı usta eğitimciler tarafından eğitim veriliyor. Kurs sonunda başarı gösteren kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanıyor.

Editör: TE Bilisim