Çerkezköy Bakış - İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan, ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’ araştırmasının 2021 yılı sonuçlarına Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) katılımcı firmaları yine damga vurdu.

Araştırmanın 2021 yılı rakamlarına göre ÇOSB’den 19 firma ülkemizin en büyük 500 firması arasında yer almayı başardı.

İSO’nun sonuçlarını değerlendiren ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler şunları söyledi: “Bölgemizde faaliyet gösteren katılımcı firmalarımızla her platformda gurur duymaya devam ediyoruz. İSO tarafından açıklanan araştırmanın sonuçları, her zamanki gibi göğsümüzü kabartmıştır. Bölgemizdeki katılımcı firmalarımızın en iyi şekilde üretim yapmaları için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Biz sanayiciler olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ekonomiye ve üretime katkı vermeye devam edeceğiz. Organize Sanayi Bölgeleri olarak, ülkemizin geleceğine inanıyor, şartlar ne olursa olsun üretime devam etme kararlılığında olduğumuzu belirtmek istiyorum. 2020 yılının verileriyle 18, 2021 yılının verileriyle 19 firmamızın yer aldığı İSO’nun bu çalışmasında yer alan tüm firmalarımızı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyorum.”

TEŞEKÜR EDERİZ

Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise yaptığı açıklamada,  “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu açıklandı. Odamız üyesi 25 firma, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içerisinde yer aldı. Tüm bu kuruluşlarımıza istihdamları, üretimleri, ihracatları ve ortaya çıkardıkları katma değerler için teşekkür ederiz." dedi.

Editör: TE Bilisim