Çerkezköy Bakış-26 Mayıs- 1 Haziran tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Okul Sporları 2021-2022 sezonu Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencisi Can Ergin, beraberindeki Okul Müdürü Mustafa Murat Sütçü, Müdür Yardımcısı Ferhat Başıbüyük ve Beden Eğitimi Öğretmeni Esennur Bıyıkoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. 


Can Ergin’in ilk kez bir turnuvada mücadele ettiğine dikkat çeken Okul Müdürü Mustafa Murat Sütçü, “Can, toplamda 118 sporcunun katıldığı turnuvada, büyük bir başarı göstererek gümüş madalya kazandı” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Can Ergin, Mersin’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası’nda elde ettiği bu büyük başarı ile hem kentimizi, hem de Tekirdağ’ımızı en iyi şekilde temsil ederek bizlere büyük bir gurur yaşattı. Kendisini ve öğretmenlerini bir kez daha tebrik ediyor, balarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Akay, ziyaret sonunda Caner Ergin’e başarısından dolayı altın hediye etti ve Erin ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim