Çerkezköy Bakış-1 Haziran tarihinde başlayan Çerkezköy Belediyesi Toplu Nikah Şöleni kayıtlarının 1 Ağustos Pazartesi günü sona erecek.


Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Kentimiz sınırları içerisinde yaşayan ve evliliğe ilk adımlarını atacak olan gençlerimiz ile çeşitli nedenlerle nikah yaptıramamış çiftlerimiz için her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz fakat pandemi nedeni ile 2 yıldır yapamadığımız Toplu Nikah Şölenimizi bu yıl yeniden yapacağız.


KATILMAK İÇİN ŞARTLAR NELER?


Ağustos ayı sonunda yapacağımız Toplu Nikah Şöleni’ne katılarak evlilik akitlerini gerçekleştirmek isteyen çiftlerimiz 1 Haziran-1 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezimizde bulunan Çerkezköy Belediyesi Evlendirme Memurluğuna kimlikleri ve 6 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte şahsen başvuruda bulunabilirler. Başvuruların tamamlanmasının ardından yapılacak incelemenin ardından evliliğe mani durumları olmayan çiftlerimizin nikahları Ağustos ayı sonunda gerçekleştireceğimiz Toplu Nikah Şöleni’nde Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyılacak.

Editör: TE Bilisim