Çerkezköy Bakış-Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ile TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil tarafından imzalanan protokol, NKÜ ile TUSAŞ arasında eğitim, öğretim ve araştırmaya ilişkin iş birliği koşullarını düzenlemek, lisansüstü eğitime yönelik ortak tez ve proje çalışmaları gerçekleştirmek, öğrencilerin TUSAŞ'ın laboratuvar ve teçhizat alt yapısı ile tesislerini kullanarak lisans, yüksek lisans ve doktora alanında akademik çalışmalar yapabilmelerini kapsıyor.


Törende konuşan Kotil, TUSAŞ olarak NKÜ'deki doktora ve master öğrencilerini Ankara'da misafir ederek kendi imkanlarından faydalanmalarını sağlayacaklarını belirtti.


Rektör Şahin de lisansüstü öğrencilerin son teknolojilerin öğrenilmesinde ve geliştirilmesinde yer alacakları için kendilerine bu fırsatı tanıyan Kotil'e teşekkür etti.


Törene, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Süleymapaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.AA

Editör: TE Bilisim