Çerkezköy Bakış-Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, Atatürk Viyadüğü’nde yaya ulaşımını daha konforlu ve güvenli bir hale getirmek adına başlattığı Yaya Yolu Genişletme çalışmalarında sona gelindi.

AYDINLATMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR


Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Atatürk Viyadüğümüzde çalışmalar tamamlanmak üzere. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, öncelikle baskı beton kaldırım yapım çalışmalarını tamamladı. Ardından kaldırım korkuluklarının montajı yapıldı. Şimdi de ekipler projenin son adımı olan aydınlatma çalışmalarını gerçekleştiriyor” dedi.

KALDIRIM GENİŞLİKLERİ 2 METRE OLDU

Proje ile Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımının da yapıldığını sözlerine ekleyen Akay, “Yapılan çalışmalar ile mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları, 2 metre genişliğe kavuşturuldu” dedi. Çalışmaların aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Yapılan bu çalışmalar sayesinde vatandaşlarımız, Atatürk Viyadüğü’nde yaya olarak çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilir hale geldiler” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim