Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nin 2. dönem başvuruların başladığını ve 24 Haziran Cuma günü sona ereceğini belirtti.
Akay, “Atatürk Kültür Merkezimizde 60-72 ay aralığındaki çocuklarımız için açacağımız Çocuk Atölyemizde Yaratıcı Drama, Akıl ve Zeka Oyunları, Yaratıcı Resim ile STEM (Bilim, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik) branşlarında ücretsiz eğitim verilecek. Konusunda uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslarımıza çocuklarını kayıt ettirmek isteyen vatandaşlarımız 24 Haziran Cuma gününe kadar bir adet vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile birlikte Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

KONTENJAN 40 KİŞİLİK

İkinci dönemi açılacak olan Çerkezköy Belediyesi Çocuk Atölyesi’nin kontenjanının 40 kişilik olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 4 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek Çocuk Atölyesi kurslarının kayıtların tamamlanmasının ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacağını ifade ederek, “Okul öncesi Çocuk Atölyemizde 4 farklı branşta verilecek olan kurslarımız kayıtların tamamlanmasının ardından eğitimler başlayacak” açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilisim